Pieczywo Dyniowo-Serowe
Dyniowo-serowy chleb może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 377 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, proszek do pieczenia calumet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chleb Z Dyni Z Serem Śmietankowym, Serek Dyniowy Rozciagnij Chleb, oraz Chleb Z Dyni Nadziewany Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Beat masło, ser i cukier w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodaj jajka, 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Zmiksuj z dynią. Stopniowo dodawać połączone suche składniki, mieszając po każdym dodaniu tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami.
Wlać do 2 natłuszczonych i posypanych mąką patelni bochenkowych o wymiarach 9x5 cali.
Piec 55 min.albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne 5 min.; usuń z patelni do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.