Zupa z Czarnej Fasoli Beezie
Zupa z Czarnej Fasoli Beezie jest bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 157 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. 174 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz soczewicę, mielony kminek, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 94%. Spróbuj Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu umieścić fasolę w trzykrotnie większej ilości wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować 10 minut. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić na 1 godzinę.
W powolnej kuchence połącz nasączoną fasolę i 1 1/2 litra słodkiej wody. Przykryć i gotować przez 3 godziny na wysokości.
Wymieszać w marchew, seler, cebula, czosnek, papryka, papryka jalapeno, soczewica, i pomidory. Doprawić chili w proszku, kminkiem, oregano, czarnym pieprzem, czerwonym octem winnym i solą. Gotować na niskim poziomie przez 2 do 3 godzin. Wymieszać ryż w wolnej kuchence w ciągu ostatnich 20 minut gotowania.
Przecier około połowy zupy mikserem lub robot kuchenny, a następnie wlać z powrotem do garnka przed podaniem.