Marynowany Stek Z Flanki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanego steku z flanki. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 49g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka przypraw fajita, steki, dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowany Stek Z Flanki, Marynowany Stek Z Flanki, oraz Marynowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść steki w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Połącz piwo, włoski dressing i przyprawę fajita; polej równomiernie stek. Uszczelnij torby i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Przygotować gorący ogień, układając węgiel drzewny z jednej strony grilla, pozostawiając drugą stronę pustą. (W przypadku grilli gazowych światło tylko jednej strony.)
Umieść ruszt do jedzenia na grillu.
Umieść stek na oświetlonej stronie grilla. Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
około 20 minut lub do pożądanego stopnia doness.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy przyprawy Fiesta marki Bolner Extra Fancy Fajita, która jest dostępna w Wal-Mart i większości supermarketów.