Marynowane Plastry Pomidora
Marynowane plastry pomidora wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 4 kalorie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, ocet winny, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Łatwe Pyszne Marynowane Plastry Ogórka, Grillowane marynowane plastry ziemniaków, zielona cebula i sos Romesco, oraz Panierowane Plastry Pomidora.
Instrukcje
Ułóż plastry pomidora w dużym płytkim naczyniu.
Połącz sok z cytryny i 5 kolejnych składników; zalej plastry pomidora, obracając do okrycia. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 2 godziny.
W razie potrzeby ułóż plastry pomidora równomiernie na 8 talerzach sałaty wyłożonych sałatą. Łyżka marynaty równomiernie na plastrach pomidora.