Marynowane grzyby z czosnkiem

Marynowane grzyby z czosnkiem
Marynowane grzyby z czosnkiem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Za 23 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, grzyby, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak ogromne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grzyby Marynowane, Grzyby Marynowane, oraz Marynowane Grzyby Leśne.

Instrukcje

1
W dużym szklanym słoju z ciasno dopasowaną pokrywką połącz pierwsze sześć składników.
2
Dodaj pieczarki, cebulę i czosnek. Przykryj i delikatnie potrząśnij, aby pokryć. Wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
3
Odcedź przed podaniem.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn