Marynowana Skórka Arbuza
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Marynowana skórka arbuza może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 1452 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 27,08 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ocet, cukier, skórkę arbuza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Marynowana Skórka Arbuza, Skórka arbuza marynowana w cytrusach i przyprawach, oraz Arbuz Skórka Ogórki Kiszone.
Instrukcje
Usunąć zewnętrzną zieloną skórę i różowy miąższ arbuzowej Skórki.
Pokrój zielonkawo-białą część skórki na 1-calowe kostki lub inne kształty, w razie potrzeby.
Umieść skórkę w dużym pojemniku ze szkła, ceramiki lub stali nierdzewnej.
Połączyć wapno i 1 litr zimnej wody; zalać skórką. Przykryć i odstawić w chłodnym miejscu 3 godziny.
Odcedzić i spłukać w 3 kąpielach zimnej wody.
Umieścić skórkę w pojemniku ze stali nierdzewnej 10-quart; przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować powoli, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę lub aż skórka będzie przezroczysta.
Połącz skórkę, 2 szklanki wody i 1 szklankę octu w szklanym pojemniku; dobrze wymieszaj. Przykryć i odstawić na noc w chłodnym miejscu.
Odsączyć; przykryć i odstawić.
Połącz cynamon, goździki i ziele angielskie; zwiąż luźno w woreczku z gazą.
Połączyć spice torba, Pozostałe 1 szklanka wody, 3 szklanki octu i cukru w stockpot. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Do syropu dodaj skórkę. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 godziny lub aż skórka jest przezroczysta.
Wyjąć torebkę z przyprawami; wyrzucić.
Zapakuj skórkę do gorących sterylizowanych słoików; wlej syrop na ogórki kiszone, pozostawiając 1/2 cala miejsca na głowę.
Usunąć pęcherzyki powietrza. Pokrywa z metalowymi pokrywkami i ciasnymi taśmami ŚRUBOWYMI. Proces arbuza skórki w łaźni wrzącej wody 15 minut.