Marynata miodowo-Limonkowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny marynata. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 310 kalorii, 0g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, łagodny miód, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kury Polne Z Marynatą Miodowo-Limonkową, Marynata Kokosowo-Limonkowa, oraz Marynata sojowo-Limonkowa do steków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki ubić razem. Umieść kurczaka w niereaktywnym naczyniu do pieczenia i zalej marynatą, obracając się do płaszcza. Jeśli lubisz lepką glazurę, wymieszaj jeszcze 2 łyżki. miód z 1 łyżką więcej. sok z limonki i posmarować kurczakiem w ciągu ostatnich 5 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Potrójne, Przycięte
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół