Marynata Michelle do fasolki szparagowej (lub szparagów)

Marynata Michelle do fasolki szparagowej (lub szparagów)
Marynata Michelle na fasolkę szparagową (lub szparagi) może być tylko marynatą, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 1 i kosztuje 2,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa w marynacie Catalina, Grillowane szparagi i fasolka szparagowa, oraz Szparagi czosnkowe i fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia52
Magazyn