Marynata Michelle do fasolki szparagowej (lub szparagów)
Marynata Michelle na fasolkę szparagową (lub szparagi) może być tylko marynatą, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 1 i kosztuje 2,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa w marynacie Catalina, Grillowane szparagi i fasolka szparagowa, oraz Szparagi czosnkowe i fasolka szparagowa dla podobnych receptur.