Marokańskie ciasta łososiowe z majonezem czosnkowym
Marokańskie ciasta łososiowe z majonezem czosnkowym to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kuskus, łosoś, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasta Z Łososia Z Majonezem Cytrynowo-Ziołowym, Ciasto Ziemniaczane Z Łososiem Wędzonym Z Kremem Czosnkowym, oraz Ciasto z łososiem Cajun z cytrynowo-czosnkowym Aioli.
Instrukcje
1
W małej misce ze stali nierdzewnej lub szkła wymieszaj majonez, czosnek i paprykę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Papryka
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Kuskus przygotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 2/3 szklanki soku pomarańczowego zamiast wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Kuskus
Woda
3
W misce wymieszać ugotowany kuskus, czerwony łosoś, odsączony szpinak, żółtka jaj, czosnek, kminek, czarny pieprz i sól. Formować w paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus Gotowany
Pieprz Czarny
żółtko Jaja
Szpinak
Czosnek
łosoś
Kminek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
4
Na dużej patelni na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek i smażyć paszteciki, aż złoto-brązowy obracając raz, o 8 do 10 protokół.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.