Marmalade bar
Marmolada bar może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przyprawy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 284 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Mieszanka octu winnego, masła, złotego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 71 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem, Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, oraz Suflet Marmoladowy.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Linia a puszka bochenkowa 900g / 2lb z papierem tłustym.
Do dużej miski włożyć mąkę, wymieszaną przyprawę, cukier, skórkę, suszone owoce i szczyptę soli.
Masło i 2 łyżki Marmolady rozpuścić w rondlu, następnie wymieszać z mlekiem.
Do suchych składników wlać płyn, dodać ocet winny biały i dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę ciasta do wyłożonej bochenek i piec przez 1 godzinę, lub aż wstawiony szaszłyk wyjdzie czysty.
Tymczasem zrobić glazurę, podgrzewając pozostałą marmoladę z 2 łyżkami wody i cukru pudru, aż bulgotnie i syropowo. Po ugotowaniu ciasto wyjąć z piekarnika, zalać polewą marmoladową, następnie posypać cukrem demerara. Pozostawić do ostygnięcia.