Marchewkowy Pierścionek Z Puddingiem
Marchewkowy pierścionek budyniowy to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Marchewkowy Pierścionek, Marchewkowy Pierścionek, oraz Budyń Marchewkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię rurową lub patelnię bundt.
Masło śmietankowe i brązowy cukier.
Dodać jajko i wodę; dobrze wymieszać.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, gałkę muszkatołową i cynamon w osobnej misce; zmiksować do śmietany mieszaniny masła. Startą marchew wymieszać i dokładnie wymieszać.
Wlać równomiernie do przygotowanej miski rurki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny.