Marchew-Edamame Sauté
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać marchew-Edamame Sauté spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Edamame Saute W Stylu Prowansalskim, Marchew Saute, oraz Sałatka Edamame I Marchew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotkę i smażyć 3 do 4 minut lub do miękkości.
Dodaj marchew i edamame; smażyć 5 minut lub aż warzywa są prawie miękkie.
Dodaj paprykę; podsmażyć 2 protokół.
Dodać natkę pietruszki i masło, mieszając do rozpuszczenia masła. Wymieszaj sok z cytryny, tymianek, sól i czarny pieprz.