Makeover Frosty Lemon Squares

Makeover Frosty Lemon Squares
Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka barwników spożywczych, cukierników, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Frosty Strawberry Squares, Frosty Orange Dream Squares, oraz Makeover Veggie Pizza Kwadraty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, masło śmietankowe i cukier cukierniczy do lekkiego i puszystego. Stopniowo dodawać mąkę i skrobię kukurydzianą(mieszanina będzie krucha). Wymieszać z orzechami pekan. Naciśnij na 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Piec w temperaturze 350° przez 14-16 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce ubić sery śmietankowe i cukier cukierniczy, aż będą puszyste. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Bitą PolewąBitą Polewą
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozłożone na skorupie. Przykryć i zamrozić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
W międzyczasie, w małym rondlu, połączyć cukier, skrobia kukurydziana, sól i wodę, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby wymieszać sok z cytryny, masło, skórkę z cytryny i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MasłoMasło
7
Przenieść do miski; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Rozprowadzić mieszankę cytrynową na warstwie serka śmietankowego. Przykryć i zamrozić na 1 godzinę. Skórkę z cytryny złożyć na ubitą polewę; rozprowadzić na warstwie cytryny. Przykryć i zamrozić na okres do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CytrynaCytryna
9
Wyjąć z zamrażarki 15 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn