Sałatka z balsamicznym stekiem i serem pleśniowym

Sałatka z balsamicznym stekiem i serem pleśniowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Balsamiczny stek i ser pleśniowy sałatka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 29g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, ser athenos, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 275 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Balsamiczna Sałatka Ze Stekiem Z Sera Pleśniowego, Stek Balsamiczny Z Serem Pleśniowym, oraz Pizza ze stekiem, serem pleśniowym i glazurą balsamiczną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 1/4 szklanki dressing na stek w płytkim naczyniu; włączyć równomiernie płaszcz obie strony stek. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
2
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę. Grillowany stek 5 do 10 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F). W międzyczasie grillujemy szparagi i paprykę 5-7 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, okazjonalnie obracając i szczotkując olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
MarynataMarynata
PaprykaPapryka
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Warzywa pokroić na pół, a następnie pokroić stek w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiarnaZiarna
StekStek
5
Umieścić sałatki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj grillowane warzywa i pozostały dressing; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
7
Układamy na półmisku, na wierzch polewamy mięsem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MięsoMięso

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia91
Magazyn