Ogórki z sosem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 1G białka, oraz 42g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, majonez, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 76 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Ogórki z sosem, Fasolka szparagowa i ogórki z sosem Miso, oraz Fasolka szparagowa i ogórki z sosem Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać majonez, ocet, cukier i sól razem w dużej misce, aż będzie gładka; złożyć pokrojone ogórki do mieszaniny majonezu. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki