Makaron Wegetariański Primavera
Przepis Wegetariański makaron Primavera może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 83 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka mleka, bazylii, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasta Primavera, Makaron Jednogarnkowy Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając szpinak, paprykę i grzyby przez ostatnie 5 min.
W międzyczasie, gotować ser i mleko w tym samym rondlu na małym ogniu, aż ser topi się i mieszaninę dobrze wymieszać, często mieszając.
Powrót mieszanki makaronu na patelnię.
Dodać bazylię; lekko wymieszać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.