Makaron Ricotta i cytrynowo-bazyliowy
Makaron Ricottan i cytrynowo-bazyliowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Jeśli masz bazylia, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Cytrynowy Z Ricottanem I Bazylią, Makaron Ricottan i cytrynowo-bazyliowy, oraz Makaron cytrynowy Ricotta z bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
W dużej misce wymieszać ricottę, kolejne 5 składników (przez pieprz) i płyn do gotowania.
Dodać makaron i wrzucić do połączenia.
Dekoruj klinami cytryny, w razie potrzeby.
Wino Uwaga: Wolf Blass South Australian Chardonnay, około $12, to klasyczna liczba, która smakuje jak dwa razy cena. Łączy w sobie cytrynowy owoc i delikatny pocałunek pysznego dębu, aby uzupełnić smak makaronu i orzechowość z zielonej fasoli.