Kotlet schabowy marynowany z salsą ananasową

Kotlet schabowy marynowany z salsą ananasową
Kotlet schabowy marynowany z ananasem Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka szalotka, jalapeno, sok z limonki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Adobo-marynowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, Kotlet schabowy Salsan i papryka, oraz Tymianek, Kotlet Schabowy I Patelnia Z Ananasem Kolacja dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wszystkie składniki zmiksować w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść w plastikowej torebce i dodaj kotlety wieprzowe. Marynować w lodówce do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1
Wymieszać wszystkie składniki salsy w średniej misce. Smak przypraw. Odstawić na 10 minut dla smaków do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Usuń kotlety z marynaty. Grilluj przez 5 minut na stronę dla średnio rzadkich i 8 minut dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij kotlety z grilla i pozostaw na 10 minut przed krojeniem. Łyżka salsy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn