Makaron Penne Jednopalczasty
Jeden garnek Penne makaron może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oscar Mayer Center cut boczek, czosnek, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jeden Garnek Serowy Kiełbasa Penne, Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray, oraz Jeden Garnek Makaronu Fajita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej głębokiej patelni, aż chrupiące; usunąć z patelni.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kapiele z patelni.
Dodać mieloną wołowinę, grzyby, cebula i czosnek na patelni; gotować, aż mięso jest rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj połowę boczku do mieszaniny mięsa na patelni z pomidorami, sos do makaronu i wody; dobrze wymieszać. Przykryć; doprowadzić do wrzenia.
Makaron wymieszać; dusić pod przykryciem, na średnim ogniu 20 min. lub aż makaron będzie miękki, mieszając od czasu do czasu.
Top z serem i pozostałym boczkiem.
Odstawić, zadaszony, 5 min. albo aż ser się rozpuści.
Posypać natką pietruszki.