Makaron Ogrodowy
Pastan ogrodowy to wegańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 2139 kalorii. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka papryki, Multigrain penne, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Garden Capunti-makaron ze świeżymi ogrodowymi smakami (bezmięsny poniedziałek), Pasta warzywna ogrodowa, oraz Makaron Ogrodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 4 protokół. Wymieszać czosnek, cukinia, czerwona papryka, i ocet i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół więcej.
Dodać ugotowany makaron i wrzucić do połączenia. Podziel na poszczególne miski.