Makaron i zupa fasolowa: Pasta e Fagioli

Makaron i zupa fasolowa: Pasta e Fagioli
Pastan i zupa fasolowa: Pastan e Fagioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1047 kalorii, 67g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. Mieszanka tłuszczu wieprzowego, sól i pieprz, pasta pomidorowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest znakomite. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), oraz Pastan i zupa fasolowa: Pastan e Fagioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piecu podgrzej tłuszcz wieprzowy i oliwę z oliwek na dużym ogniu, aż będzie prawie Dymiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Tłuszcz WieprzowyTłuszcz Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać pietruszkę i cebulę i gotować na dużym ogniu, aż będą rumiane i miękkie, o 8 do10 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej i gotować na średnim ogniu 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
3
Dodać bulion z kurczaka i ugotowaną fasolę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
FasolaFasola
4
Dodać kawałki makaronu i gotować 5 lub 6 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Wyjąć z ognia i pozostawić do odpoczynku 10 minut. Podzielić na 6 miseczek, skropić pozostałą oliwą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
8
Usuń kurczaka i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
9
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 6 ćwiartek wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PieprzPieprz
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
10
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn