Lukier Z Dyni

Lukier Z Dyni
Lukier z dyni to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten lukier ma 683 kalorie, 2G białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier cukierniczy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Bułeczki dyniowe z lukrem, Chleb dyniowy z lukrem klonowym, oraz Ciasteczka dyniowe z lukrem o Smaku rumowym.

Instrukcje

1
Masło śmietankowe lub margarynę z serkiem śmietankowym. Następnie wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
WaniliaWanilia
KremKrem
2
Następnie dodaj cukier puder, powoli, ubijaj, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn