Lukier Cytrynowo-Pomarańczowy

Lukier Cytrynowo-Pomarańczowy
Lukier cytrynowo-pomarańczowy maślany jest bezglutenowe i wegetariańskie lukier. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 523 kalorie, 0g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku pomarańczowego, sok z cytryny, dodatkowy sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Lemon Verbena Wegańskie babeczki z lukrem pomarańczowo-migdałowym "Buttercream" , Świeże Pomarańczowe Babeczki Z Lukrem Pomarańczowym, oraz Lukier Maślany Pomarańczowy.

Instrukcje

1
Ubij masło, skórkę pomarańczową i skórkę cytrynową na średniej prędkości za pomocą elektrycznego miksera 1 do 2 minut lub do uzyskania kremowej konsystencji; stopniowo dodawaj cukier puder na przemian z sokiem z cytryny i 5 łyżkami. świeży sok pomarańczowy, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodaj do 1 łyżki. dodatkowy świeży sok pomarańczowy, 1 łyżeczka. w czasie, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn