Lucjan czerwony z puree z fasoli Fava

Lucjan czerwony z puree z fasoli Fava
Czerwony Lucjan z puree z fasoli Fava wymaga około 22 minuty od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 597 kalorii, 66g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek, center-cut filety snapper, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest świetne. Spróbuj Lucjan czerwony z puree z fasoli Fava, Puree Z Fasoli Fava, oraz Puree Z Fasoli Fava dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu doprowadzić wywar do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj fasolę. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Fasolę odcedzić i zarezerwować 1 szklankę wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
StadoStado
4
Odsączoną fasolę i zarezerwowany wywar umieścić w blenderze lub robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać miętę i zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MiętaMięta
6
Na dużej patelni, rozgrzać wystarczająco dużo oleju, aby wypełnić patelnię 1/4 cala głębokości, na średnim ogniu. Doprawić rybę solą i pieprzem po obu stronach. Gotować przez 3 do 4 minut z każdej strony, aż zbrązowieje, a środek jest po prostu nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przecier z fasoli fava podzielić między 4 talerze.
8
Na puree ułożyć filet z czerwonego Lucjana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
9
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn