Lover ' s Beef Burgundy Filet
Lover ' s Beef Burgundy Filet jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 90 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka sosu sojowego, sos ostrygowy, filety filet mignon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Lover ' s Beef Burgundy Filet, Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym, oraz Wołowina Burgund dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszaj wino burgundzkie, olej rzepakowy, sos sojowy, sos ostrygowy, czosnek i oregano. Doprowadzić do wrzenia, a następnie usunąć z ognia.
Umieścić w lodówce 1 godzinę, lub do ostygnięcia.
Umieść filet mignon filets w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i zalej je schłodzoną marynatą. Przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce przez minimum 5 godzin.
W średniej misce, masło śmietankowe i 1 łyżeczka wina burgundzkiego z mikserem ręcznym.
Wymieszać w szalotki, zielona cebula i biały pieprz ręcznie; przykryć szczelnie, i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Grilluj marynowane filety do pożądanej doneness, obracając raz.
Umieść filety w czystym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Wymieszać z masłem burgundzkim i wstawić na minutę do nagrzanego piekarnika lub do momentu rozpuszczenia masła.