Lody Z Pieczonych Buraczków
Lody z pieczonych buraczków to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1212 kalorii. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 253 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka ciężkiej śmietany, skórki pomarańczy, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone buraki i lody z ciemnej czekolady, Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera, oraz Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać 1/4 szklanki mleka i skrobię kukurydzianą; odstawić gnojowicę na bok. W 4-qt. rondel, ubij razem pozostałe mleko i śmietanę, cukier, syrop i sól; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj skórkę pomarańczową. Gotować przez 4 minuty; wymieszać z zawiesiną. Powrót do wrzenia i gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
W misce umieścić ser mascarpone i wlać 1/4 szklanki gorącego mleka; ubijać na gładką masę. Następnie ubić pozostałą mieszaninę mleka; wymieszać z burakami.
Wlać mieszaninę do plastikowej torby; uszczelnić i zanurzyć w misce z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Usuń skórkę pomarańczową.
Mieszankę wlać do maszyny do lodów; procesować zgodnie z instrukcją producenta, dodając mak w ostatniej chwili ubijania.
Przenieść lody do pojemnika do przechowywania i zamrozić, aż zestaw.