Libańska Sałatka z kurczakiem może być tylko middl eastern przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,32 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 885 kalorii, 37g białka, oraz 72 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, pomidory, ogórek Europejski—obrany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Libańska Sałatka Fattoush z grillowanym kurczakiem, Sałatka Libańska, oraz Libańska Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze, połączyć oliwę z oliwek, kolendra, sok z cytryny, czosnek, kminek, sumak, kolendra i cayenne; puree do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano
Sumak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Zalać marynatą do dużej plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodać kurczaka, zapieczętować worek i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć kurczaka z marynaty; zarezerwować marynatę. Grilluj uda na średnio gorącym ogniu, obracając od czasu do czasu i szczotkowanie marynatą, aż rumiane i gotowane przez, O 18 protokół.