Letnie Wegetariańskie kebaby to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, paprykę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Letnie Kebaby Wegetariańskie, Letnie kebaby Wegetariańskie ze świeżą kukurydzą, oraz Grillowane Kebaby Wegetariańskie.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Starannie ułóż przygotowane warzywa na szaszłykach i połóż je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Szaszłyki
3
Połączyć oliwę z oliwek, sól, pieprz, kminek, papryka, agawa i sok z cytryny w małej misce.