Lepkie żeberka z sałatką kukurydzianą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Lepkie żeberka z sałatką kukurydzianą mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 819 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka większych żeberek wieprzowych, sos barbecue, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Lepkie żeberka z sałatką z pieczonych ziemniaków, Ward Winning Ribers (Sticky Ribers), oraz Naprawdę lepkie żebra dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej grill. W dużej patelni z wodą, gotować żeberka na wolnym ogniu przez 15 minut.
Odcedzić i osuszyć. W dużej puszce do pieczenia Wrzuć żeberka z sosem, następnie grilluj przez 8-10 minut, obracając się w połowie, aż żeberka będą lepkie.
Pozostałe składniki wymieszać w dużej misce z dodatkiem przypraw.
Tuż przed podaniem potrząśnij puszką, aby żeberka były równomiernie polane sosem, następnie podaj kilka żeberek na osobę z sałatką i klinami limonki.