Lemoniada Malinowa
Malinowa Lemoniada wymaga około 5 minut od początku do końca. Ten napój ma 146 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 432 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z mojego uzależnienia od pieczenia wymaga cukru, wody, malin; i pchnął przez sito siatki, i wody. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Lemoniada Malinowa, Lemoniada Malinowa, oraz Lemoniada Malinowa.
Instrukcje
Przygotuj syrop cukrowy, łącząc cukier z 1 szklanką wody w rondlu.
Umieść na średnim ogniu i podgrzewać, aż cukier całkowicie się rozpuści; od czasu do czasu obracać patelnię.
Zmierz 3/4 szklanki świeżych malin i puree je w blenderze lub robocie kuchennym.
Puree z malin przepchnąć przez sito o drobnych oczkach, aby oddzielić nasiona od miąższu.
Gdy syrop cukrowy ostygnie, w dużym dzbanku połącz puree z malin, syrop cukrowy i sok z cytryny.
Dodać 4-6 szklanek zimnej wody. Ilość wody, której używasz, zależy od twojego smaku, więc dodaj tak mało lub tak dużo, jak chcesz, aby osiągnąć idealną równowagę słodko-cierpką.