Lemon Swordfish Brochettes

Lemon Swordfish Brochettes
Lemon Swordfish Brochettes to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 225 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za $3.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką steki z miecznika, cytryny, koncentrat lemoniady i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny. Z łyżką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane Brochety jagnięce z cytryną i koperkiem, Lemon Pietruszka Miecznik, oraz Miecznik Cytrynowy Tymianek.

Instrukcje

1
Usuń skórę z miecznika i pokrój w 1-calową kostkę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
2
Moczyć drewniane szaszłyki w wodzie przez 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
3
W małej misce wymieszaj koncentrat lemoniady, czosnek, ocet, sok z małży, pieprz cytrynowy i pietruszkę; odstawić. Naprzemiennie ryby i pomidory na namoczonych szaszłykach. Zabezpiecz oba końce kawałkiem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Sok Z MałżySok Z Małży
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CytrynaCytryna
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieść szaszłyki w dużej zamykanej torbie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
5
Wlać marynatę. Marynować w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
6
Wyjmij szaszłyki z lodówki 30 minut przed gotowaniem, aby doprowadzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
7
Lekki grill i rozgrzej do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Posmaruj i zetrzyj olej, gdy będziesz gotowy do rozpoczęcia gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Wyjmij szaszłyki z marynaty i umieść na rozgrzanym, naoliwionym grillu. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Grilluj 3 do 4 minut z każdej strony (łącznie około 12 do 16 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Miecznik można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn