Lemon Provencal Pieczony Snapper

Lemon Provencal Pieczony Snapper
Lemon Provencal pieczony Snapper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kuskus, cebulkę kopru włoskiego, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Czerwony Lucjan z prowansalskim sosem pomidorowym, Lucjan pieczony z kminkiem i cytryną, oraz Pieczone Pomidory Prowansalskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 4 prostokątne kawałki pergaminu (12 x 7 cali) na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Połowę kopru włoskiego i czerwoną cebulę podziel równomiernie na kawałki pergaminu. Top koper włoski i czerwona cebula z rybą, Pozostałe koper włoski i czerwona cebula, 2 plastry cytryny, 2 łyżki sosu, i 2 gałązki estragonu; złożyć, i zagniatane pergaminu do postaci ciasnej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
EstragonEstragon
Koper WłoskiKoper Włoski
CytrynaCytryna
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
4
Piec ryby, w środku piekarnika, aż gotowane przez (około 15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść pergaminowe paczki na talerzach; otwórz ostrożnie, aby uwolnić parę.
6
Podawać rybę wraz z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn