Lemon Mint Twaróg
Lemon Mint Curd może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 28 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku z cytryny, liści mięty, mięty i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżką wynik 7%, to danie jest improwizowane. Spróbuj Cytrynowe szarlotki z twarogiem cytrynowym i kandyzowaną skórką cytrynową, Lemon Angel Food Cake wypełniony cytrynowym twarogiem i świeżą Maliną, oraz Babeczki Lemon Angel Food z twarogiem cytrynowym i lukrem Mascarpone podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cukier i liście mięty w robocie kuchennym; przetwarzaj do zmieszania.
W dużym, ciężkim rondlu ubić jajka, mieszaninę cukru, sok z cytryny i skórkę z cytryny do zmieszania.
Dodać masło; gotować na średnim ogniu, ubijając stale, aż mieszanina będzie wystarczająco gruba, aby pokryć metalową łyżkę, a termometr odczyta co najmniej 170°. Nie dopuścić do wrzenia. Natychmiast wymieszać z mieloną miętą.
Przenieść do miski; cool. Naciśnij folię na powierzchnię twarogu cytrynowego; przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Podawać lub przenosić do zakrytych słoików i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.