Latki z korzenia selera z Pastrami

Latki z korzenia selera z Pastrami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Latkes z korzenia selera z Pastrami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 101 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 59 centów za porcję. Mieszanka pieprzu, cebuli, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Latki Z Korzenia Selera, Placki Z Korzenia Selera I Grzybów Z Cebulowym Musem Jabłkowym, oraz Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121° i ułóż stojak na środku. Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia i odstaw na bok.Używając grubych otworów na tarce pudełkowej lub średnio grubej tarczy rozdrabniającej robota kuchennego, rozdrobnij korzeń selera i cebulę i umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać jajka, mączkę z macy, odmierzoną sól i pieprz i wymieszać do połączenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mączka Z MacyMączka Z Macy
JajkoJajko
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż kawałek korzenia selera natychmiast skwierczy po wrzuceniu, około 4 do 5 minut. Używając 1/4 szklanki miarki, zgarnij mieszaninę korzenia selera, szczelnie zapakuj i ostrożnie wrzuć do patelni. Powtarzaj, aż będziesz miał 4 kopce. Za pomocą szpatułki delikatnie wciśnij każdy kopiec w płaski dysk o grubości około 1/2 cala. Smażyć bez przeszkód, aż spody latkes są złotobrązowe, o 1 1/2 do 2 minut. Flip i smażyć, aż latkes są złote brązowe po drugiej stronie, o 1 1/2 do 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Kopce BarKopce Bar
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
1
W małej misce umieścić majonez z musztardą lub chrzanem, doprawić pieprzem i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Na każdą latke rozprowadzić około 1 łyżeczki mieszanki majonezu. Podziel pastrami między latkes. Top z plasterkami ogórków i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PastramiPastrami
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia9
Magazyn