Lasagna Wolnoopalająca
Powolna Lasagna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,59 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory w puszkach, makaron lasagne, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lasagna Wolnoopalająca, Lasagna Wolnoopalająca, oraz Lasagna Wolnoopalająca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść makaron lasagne w metalowej patelni o wymiarach 13 na 9 cali i zalej wystarczająco gorącą wodą, aby pokryć makaron. Odstawić do giętkości, około 30 minut.
Odcedzić wodę z makaronu, oddzielić i odstawić.
Umieść bakłażan i cukinię w misce szpachli sałatkowej.
Posypać solą i oczyścić przez 20 minut, rzucając po pierwszych 10 minutach.
Wyjąć kiełbasę z osłonki i posiekać lub uszczypnąć na kawałki 1/2 cala. Odstawić.
Bakłażan i cukinię opłukać pod bieżącą wodą i kręcić, aż w większości wyschną.
Użyj 4 giętkie makaron lasagne do linii boków 3-quart powolnej kuchenki. Nakładać makaron lekko i nacisnąć na boki tak trzymać. Zmiażdżyć 1 pomidora ręką na dnie wolnej kuchenki. Przykryć połową kiełbasy.
Posypać 1/2 łyżeczki włoskiej przyprawy, jedną czwartą mąki i jedną czwartą mleka koziego w proszku.
Dodaj jedną czwartą oczyszczonych warzyw w warstwie, lekko nakładając kawałki.
Dodać jedną czwartą pokrojonych grzybów w warstwę.
Dodaj jedną czwartą pozostałych makaronów w warstwie, pokrojone w celu dopasowania do luk, lekko nakładając kawałki. Delikatnie przycisnąć makaron przed zbudowaniem następnej warstwy. Zmiażdżyć innego pomidora i umieścić na szczycie makaronu.
Dodać połowę mielonej wieprzowiny, posypać 1/2 łyżeczki włoskiej przyprawy, jedną czwartą mąki, jedną czwartą koziego mleka w proszku, jedną czwartą warzyw i jedną czwartą grzybów. Powtórz jeszcze 2 razy z pozostałymi składnikami. Będziesz miał 4 warstwy.
Rozprowadzić 2 łyżki soku pomidorowego z puszki na wierzchu ostatniej warstwy makaronu. Ustaw powolną kuchenkę na niską, przykryj i gotuj przez 5 godzin.
Usuń nadmiar tłuszczu, który się nagromadził, naciskając bezpośrednio na górze lasagne naczyniem lub małą pokrywką. Wyłącz powolną kuchenkę.
Posypać serem. Przykryć i pozostawić na 30 minut. Ser, w razie potrzeby, brązować za pomocą palnika propanowego lub opalarki.