Laotański omlet z koperkiem, cebulką i tajskim Chile

Laotański omlet z koperkiem, cebulką i tajskim Chile
Laotański omlet z koperkiem, cebulką i tajskim Chile może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 30 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 10 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, Tajskie chile, scallion i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Laotański omlet z koperkiem, cebulką i tajskim Chile, Omlet Z Morelką I Cebulką, oraz Chiński omlet z kiełbasą i cebulką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubić jajka. Wymieszać z koperkiem, scallion, Thai chile, sos rybny, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Thai ChiliThai Chili
Zielona CebulaZielona Cebula
PieprzPieprz
KoperKoper
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W średniej patelni nonstick podgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać szalotkę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
4
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju, a gdy jest gorąca, dodaj mieszaninę jajek. Gotować, mieszając, aż jajka są prawie ustawione, około 1 minuty. Uruchom żaroodporną plastikową szpatułkę wokół krawędzi, aby poluzować omlet i gotować bez przeszkód, aż na dole będzie złoty kolor, około 30 sekund. Odwróć omlet na talerz i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn