Kwaśna i pikantna zupa z krewetek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 7 i kosztuje $7.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Mieszanka Cilantro łodygi, kawałki galangal, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Super Speedy pikantne słodko-kwaśne krewetki, Gorąca i kwaśna zupa z krewetkami, oraz Pikantne Tacos z krewetkami z awokado Salsa & kwaśna śmietana sos kolendrowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obierz krewetki, rezerwując 6 muszli; odstaw krewetki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodaj Japones chiles i muszle krewetek; smażyć przez 3 minut lub do momentu chiles są czernione.