Kwaśna zupa rybna z kapustą Napa i grzybami Enoki

Kwaśna zupa rybna z kapustą Napa i grzybami Enoki
Kwaśna zupa rybna z kapustą Napa i grzybami Enoki to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka filetów z Lucjana, wywar rybny, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gorąca I Kwaśna Zupa Z Kłosami Drzewnymi I Kapustą Napa, Zupa Miso z grzybami Enoki, oraz Zupa Miso z grzybami Enoki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą nożyczek pokrój makaron celofanowy na 3 cale długości. W żaroodpornej misce, przykryć makaron bardzo gorącą wodą z kranu i odstawić, aż jasne i giętkie, o 5 protokół; spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W dużym rondlu doprowadzić do wrzenia bulion, szalotki, musztardowo-zielony płyn do marynowania, imbir i 1 łyżkę octu ryżowego i sosu rybnego. Dusić na umiarkowanie małym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sos RybnySos Rybny
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać kapustę i dusić na umiarkowanym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
4
Dodać grzyby enoki i makaron celofanowy i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
Grzyby EnokiGrzyby Enoki
5
Dodać rybę do zupy i gotować na wolnym ogniu, aż ledwo gotowane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
6
Dodać kolendrę, marynowane musztardy i pozostałe 1 łyżka octu ryżowego i sosu rybnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana MusztardaMarynowana Musztarda
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sos RybnySos Rybny
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
7
Podawać, podając przy stole dodatkowy sos rybny i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn