Kwadraty Deserowe Ruby Razz

Kwadraty Deserowe Ruby Razz
Potrzebujesz lacto ovo wegetariański deser? Kwadraty deserowe Ruby Razz mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 18. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, szybko gotujący się owies, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 16%. Podobne przepisy to Krem pomarańczowy deser z sosem rubinowo-żurawinowym, Mrożony deser pistacjowy z sosem rubinowo-malinowym, oraz Razz-Matazz.

Instrukcje

1
Odcedź maliny, rezerwując sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
SokSok
2
Dodaj tyle wody do zarezerwowanego soku, aby odmierzyć 1-1 / 2 szklanki; odłóż jagody na bok. W małym rondelku połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Stopniowo mieszaj mieszankę soku malinowego, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia. Dodaj jagody i rabarbar; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MalinyMaliny
JagodyJagody
RabarbarRabarbar
SokSok
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W misce połącz składniki skórki, aż się połączą. Odłóż 1/4 szklanki na polewę. Wciśnij pozostałą mieszankę miękiszu do 13 cali. x 9-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do zestalenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Na wierzch z mieszanką owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
6
Posyp zarezerwowaną mieszanką miękiszu.
7
Piec 35-40 minut dłużej lub do momentu, gdy szampan i rabarbar będą miękkie. Ostudzić na ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Pokroić w kwadraty.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na deser. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn