Kuskus z wegetariańskim sosem Spaghetti
Kuskus z wegetariańskim sosem Spaghetti to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 15g białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka fasoli garbanzo, masywny sos spaghetti warzyw, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wegetariański Sos Spaghetti, Obfity Wegetariański sos Spaghetti z tofu i pieczarkami, oraz Wegetariańskie Spaghetti alla Philly (aka super kremowy sos pomidorowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia. Wymieszać z kuskusem. Przykryć; zdjąć z ognia.
Odstawić na 5 minut lub do wchłonięcia płynu.
Tymczasem w średnim rondlu połącz sos spaghetti, fasolę i płatki czerwonej papryki. Gotować na średnim ogniu przez 5 do 7 minut lub do dokładnie ogrzanego, od czasu do czasu mieszając.
Puszysty kuskus widelcem.
Podawać mieszankę sosu na kuskus; posypać natką pietruszki. W razie potrzeby posypać rozdrobnionym świeżym parmezanem.