Kurczak zawinięty w boczek z fasolką bazyliową
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak owinięty boczkiem z fasolą bazyliową może być spektakularnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 627 kalorii, 35g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $2.97 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką boczek wędzony hickory, seler, liście pietruszki z płaskim liściem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola Lima Z Boczkiem, Fasola Lima Z Boczkiem, oraz Fasola Lima I Boczek Dla Mistrzów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces pierwszych 4 składników i 1 łyżeczka. sól w blenderze na gładką masę. Limonki gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; ostudzić 5 minut.
Boczek mikrofalowy w jednej warstwie między ręcznikami papierowymi na talerzu 2 minuty lub do ogrzania, ale nadal kuleje. (Nie w pełni gotować.)
Kurczaka posypać pieprzem i pozostałą 1/2 łyżeczki. sól. Każdą pierś owinąć 2 kawałkami boczku. Kurczaka ugotować w 2 łyżkach. gorący olej na patelni żaroodpornej na średnim ogniu 5 minut lub do momentu, gdy boczek zacznie brązowieć. Obróć kurczaka.
Piec kurczaka, na patelni, w 425 przez 20 protokół lub do czasu zakończenia.
Odstawić 5 minut; cienko pokroić.
Wymieszać seler, kolejne 2 składniki, limonki i połowę dressingu.
Podawać kurczaka z mieszanką fasoli lima i pozostałe dressing.