Kurczak Duszony Piwem

Kurczak Duszony Piwem
Need a bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne? Duszony kurczak z piwem może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 21g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Przepis ten służy 6. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 11 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką cebulę kopru włoskiego, kurczaka, piwo i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet jabłkowy, możesz śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 43%. Podobne przepisy są Kurczak Duszony Piwem, Kurczak Duszony Piwem, oraz Kurczak Duszony Piwem.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W holenderskim piekarniku gotujemy boczek, aż będzie ładny i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Boczek wyjąć na papierową płytkę wyłożoną ręcznikiem, aby odcedzić i pokruszyć po ostudzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Pokrój kurczaka na sucho i dopraw ze wszystkich stron solą i pieprzem. Kurczaka ze wszystkich stron podsmażyć na patelni z wytłoczonym tłuszczem boczkowym, aż Na Zewnątrz będzie brązowy i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Kurczaka wyjąć na talerz i dodać koper włoski do patelni. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, i smażyć aż karmelizowane i miękkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj trochę wody, jeśli Koper zacznie się palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
WodaWoda
8
Wlej piwo i przynieś na wolnym ogniu. Zagnieść kurczaka i wszystkie soki spoczynkowe, od strony piersi w dół, w koprze i piwie. Przykryć i przełożyć patelnię do piekarnika. Piecz przez 35 do 45 minut, odwracając kurczaka po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Koper WłoskiKoper Włoski
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć patelnię z piekarnika i umieścić na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Kawałki kurczaka wyjąć na rozgrzany talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
11
Dodać ocet do sosu i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć do grubszej konsystencji, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SOSSOS
12
Na kawałki kurczaka polać sosem, ułożyć pokruszonym boczkiem i podawać od razu. Jeśli chcesz gładszego sosu, po prostu odcedź sos po jego zmniejszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn