Kurczak 4-Stopniowy Marengo

Kurczak 4-Stopniowy Marengo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj 4-stopniowego kurczaka Marengo. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Marengo, Kurczak Marengo, oraz Kurczak Penne á la Marengo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Kurczaka doprawić solą i pieprzem, do smaku i lekko posmarować mąką. W dużej patelni saute rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać kurczaka. Brązowe z obu stron, aż do ładnie złocistego, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjąć z patelni i odstawić na talerz. W tej samej patelni, dodać więcej oleju, w razie potrzeby, wraz z cebulą, pieczarki i papryki i podsmażyć, aż zmiękną i pachnące, ale nie kuleje, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszaj pastę pomidorową i gotuj kilka minut, aby ugotować surowy smak. Podgrzej ciepło i dodaj wino / wino, aby rozpalić patelnię i pozwól jej zmniejszyć na 2 lub 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać bulion wołowy i pomidory. Gdy mieszanina zaczyna bąbelki, dodać rumiane paillards i wszelkie soki z kurczaka i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować, aż kurczak jest rozgrzany przez, o 3 protokół. Wyłączyć ogień i wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
5
Przełożyć na półmisek i podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn