Kukurydza, awokado i czarna fasola Tostadas
Kukurydza, awokado i czarna fasola Tostadas wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mało kto lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka awokado, oliwa z oliwek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kukurydza, awokado i czarna fasola Tostadas, Czarna fasola, awokado i jajko Tostadas, oraz Tostadas z czarnej fasoli z sałatką z awokado.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. ułóż tortille na blasze do pieczenia, mgiełkę sprayem do gotowania i posyp solą.
Piec do początku chrupiące, 5 do 7 protokół.
Podczas tortille są opiekania, połączyć fasolę, kukurydza, awokado, kolendra, oliwa z oliwek, sok z limonki i pieprz czerwony płatki w dużej misce. Top tortille, jeszcze na blasze do pieczenia, z odrobiną mieszanki fasoli i kukurydzy.
Włącz piekarnik do broil i broil tostadas aż ser topi się i zaczyna się brązowy, 1 do 2 protokół.