Przepis Baklava kubki mogą zaspokoić twoje pragnienie w mniej więcej 6 godzin i 5 minut. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 81 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, masło, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Kubki Baklava, Przepis Na Kubki Baklava, oraz Baklava.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Ułóż pistacje, orzechy włoskie i migdały na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż złoty i pachnący, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pistacjowe
Migdały
Orzechy Włoskie
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
4
Niech orzechy lekko ostygną i dodać do robota kuchennego wraz ze skórką z cytryny, 3 łyżki cukru, masło, cynamon, sól i wanilia i pulse połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Cynamon
Wanilia
Masło
Cukier
Orzechy
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
5
Umieścić muszle mini fillo w studniach z 2 mini patelni cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini Filo
Babeczki
6
Dodaj 1 łyżeczkę mieszanki orzechów do każdej skorupki.
7
Piec, aż nadzienie będzie gorące, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Tymczasem w małym rondlu na średnim ogniu dodać wodę, 1/4 szklanki cukru i miodu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż zmniejszy się i lekko zagęszczony, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
9
Do każdej filiżanki wlać 1 łyżeczkę syropu i pozostawić do namoczenia, a następnie powtórzyć z kolejną łyżeczką. Przechowywać w lodówce co najmniej 5 godzin, lub na noc.