Krówka Z Masłem Orzechowym
Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 715 kalorii, 12g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać syrop kukurydziany, kremowe masło orzechowe, ekstrakt z wanilii, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Krówka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia z folią, pozostawiając zwis 2-calowy; mgiełka z sprayem do gotowania.
Masło, cukier, śmietanę i syrop kukurydziany połączyć w dużym, ciężkim rondlu.
Umieść na średnim ogniu i gotuj, mieszając, aż cukier się rozpuści. Przypiąć termometr cukierki do boku patelni, uważając, aby nie dotknąć dna. Gotuj mieszaninę bez mieszania, aż termometr odczyta 112°, około 5 minut.
Zdjąć patelnię z ognia, wyjąć termometr i odstawić na 10 minut (nie mieszać).
Czystą żaroodporną szpatułką wymieszaj z masłem orzechowym, marshmallow crme i wanilią, aż nie pozostaną smugi. Zeskrobać mieszaninę na patelnię do pieczenia. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu, a następnie przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Używając zwisu foliowego, Usuń krówkę z patelni.
Pokroić na 64 1-calowe kwadraty.