Krówka z ajerkoniakiem z białą czekoladą i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Krówki z ajerkoniakiem z białą czekoladą i orzechami włoskimi. Ten przepis służy 80 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 233 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ajerkoniak Z Białej Czekolady, Koktajl Z Białej Czekolady Z Ajerkoniakiem, oraz Babeczki Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć dno i boki 9x9-calowej patelni do pieczenia z dwoma krzyżującymi się kawałkami folii aluminiowej, pozostawiając zwis z każdej strony.
Połączyć cukier, mleko odparowane, masło, sól i krem marshmallow w ciężkim rondlu średniej wielkości na średnim ogniu. Stale mieszając, doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować przez pięć minut.
Wyjmij rondel z ognia i dodaj białe kawałki czekolady, mieszając, aż się stopi.
Dodaj bourbon, rum, wanilię i gałkę muszkatołową. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Przenieść patelnię do lodówki i schłodzić przez godzinę.
Używając końców folii jako uchwytów, podnieś krówkę z patelni.
Pokrój krówkę na 1-calowe kawałki.