Kremowe Lody Cytrynowe Z Imbirem Biscotti
Przepis kremowe lody cytrynowe z imbirem Biscotti jest gotowy w około 35 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 568 kalorii, 9g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Lato. Mieszanka żółtek, odparowanego mleka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Kremowe Lody Cytrynowe, Biszkopty Cytrynowo-Imbirowe, oraz Cytrynowy Imbir Makowy Biszkopt.
Instrukcje
Połącz 2 1/4 szklanki śmietany ubijającej, odparowanego mleka i cukru w ciężkim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia. Stopniowo ubijaj około 1/4 ciepłej mieszaniny mleka w żółtka; ubijaj do pozostałej gorącej mieszaniny. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, 5 do 7 minut lub aż mieszanina pokryje tył łyżki.
Wyjąć z ognia; przelać przez sitko z siatki drucianej do dużej miski. Wymieszać pozostałą 1 szklankę śmietany do ubijania, skórkę z cytryny, sok i ekstrakt; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Wlać do pojemnika zamrażarki 4-quart Maszyny do lodów. Zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje zamrażania będą się różnić w zależności od producenta.) Łyżkę lodów do szczelnego pojemnika i zamrażać do twardości.
Podawać z biszkoptem imbirowym.