Kremowe Ciasto Bananowo-Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kremowego ciasta bananowo-jagodowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bananów, sok z cytryny, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sałatka jagodowo-awokado szpinakowa z Fetanem i pistacjami w kremowym sosie z maku jagodowego, Ciasto Bananowo-Jagodowe, oraz Kremowy Flan Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni.
Posypać pekanami; lekko zwinąć pekany w ciasto.
Przeniesienie na 9-in. talerz ciasta. Linia niepękana skorupa ciasta z podwójną grubością folii o dużej wytrzymałości.
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Wyjąć folię; piec 5 minut dłużej. Schłodzić na stojaku z drutu.
W małej misce, połączyć mleko, śmietanę i substytut cukru. Stopniowo ubijaj w suchej mieszance budyniowej. Złożyć ubitą polewą.
Umieścić sok z cytryny w małej misce. Banany pokroić w sok i delikatnie wymieszać. Odstawić 1/3 szklanki; łyżka Pozostałe plastry banana do skorupy. Top z mieszanki budyń, jagody i zastrzeżone plastry banana. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut przed podaniem.