Chrupiąca Kremowa Zapiekanka Z Kopru Włoskiego
Chrupiąca kremowa zapiekanka z kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 314 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 180 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, pietruszka z płaskim liściem, Robot kuchenny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiący kurczak zawinięty w boczek z trzema serami kremowe Risotto i sałatka z kopru włoskiego z rukolą, Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, oraz Zapiekanka z kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. w dużej patelni połącz koper włoski, śmietanę i wodę. Doprawić solą i pieprzem. W dużej misce, wymieszać razem bułkę tartą, Pecorino Romano, pietruszka, oliwa z oliwek, i sól i pieprz do smaku.
Doprowadzić mieszaninę kopru włoskiego na wolnym ogniu, często mieszając, a następnie przenieść do 2-quart owalne naczynie zapiekanki. Wierzch kopru włoskiego wymieszać z bułką tartą i ułożyć na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec, aż polewa będzie złoty i chrupiące, o 30 protokół.